صفحه اول » تالار گفتمان باشگاه نجوم تهران » متفرقه

قوانين انجمن

* زبان اصلی این سایت فارسی است، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید.
* این انجمن فقط به موضوعات مرتبط با علم نجوم میپردازد. هر نوع مطلب خارج از این حیطه قابل طرح در انجمن ها نیست.
* کاربران سايت مي بايست در هنگام ارسال پيغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمايند. در صورت مشاهده کلمات رکيک و نامناسب، دسترسي وي به نجمنها قطع خواهد شد.
* در هنگام ایجاد بحث جدید از نام مناسب و کاملا گویا استفاده نمایید.
* در صورتی که مطلبی را از سایتی دیگر یا کتاب و نشریه و ... یا نویسنده دیگر نقل میکنید حتما منبع یا نام نشریه و نویسنده را به عنوان منبع ذکر کنید.
* لطفا در هنگام مطرح کردن بحث خود، انجمن مناسب را انتخاب نماييد و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهاي نامتناسب با بحثتان خودداري نماييد.
* لطفا در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرماييد. بدين معني که در صورتي که سوالهاي گوناگوني داريد، آنها را در چندين ارسال مطرح نماييد و از مطرح کردن تمامي سوالات در يک ارسال خودداري فرماييد.
* لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود خودداري فرماييد.
* از نوشتن يك سوال و يا يك نامه در انجمنهاي مختلف خودداري كنيد. از تکرار سوال خودداری کنید. انجمن مناسب و مرتبط به نامه خود را انتخاب كنيد و فقط در آن انجمن نامه خود را ارسال كنيد.
* سپاسگذاری از ارسال کننده یک پست را از طریق گزینه تشکر که در زیر هر پست آمده است انجام دهید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 3 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: مکان باشگاه
 پست ارسال شده در: دوشنبه 17 اسفند 1388, 8:41 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: يکشنبه 15 شهریور 1388, 11:09 pm
سلام. مکان و زمان باشگاه همیشه جاییه که همه نمیتونن بیان. خود من خیلی دوست دارم بیام ولی نمیتونم! چرا یه وقت و جای خوب انتخاب نمیکنید؟؟

! چون فامسپهر بدرخشید !

بالا 
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: مکان باشگاه
 پست ارسال شده در: سه شنبه 18 اسفند 1388, 7:50 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 3 شهریور 1388, 10:43 pm
alireza_t3000 نوشته است:
سلام. مکان و زمان باشگاه همیشه جاییه که همه نمیتونن بیان. خود من خیلی دوست دارم بیام ولی نمیتونم! چرا یه وقت و جای خوب انتخاب نمیکنید؟؟

سلام
من در ابتدا خواهش ميكنم اگر انتقادي به موضوعي داريد، انتقادتون رو همراه كنيد با پيشنهادتون. مناسب نيست رو همراه كنيد با اينكه چه چيزي مناسبه.

اما نظر شما دقيقا درسته. مكان و زمان باشگاه جاييكه همه نميتونن بيان. اصولا راضي نگه داشتن همه غير ممكنه. ميشه اكثريت رو راضي نگه داشت و اين به مفهوم ناراضي موندن يك اقليت خواهد بود.
كجاي تهران مناسبه تا كساني هم از جنوب شهر هم از شمال شهر هم از شرق هم از غرب بهش دسترسي داشته باشن؟ جز مركز ؟ مكان فعلي در مركز تهرانه حدودا و با مترو و بي آر تي به راحتي در دسترس.
اتفاقا مشكل اجرايي ما در باشگاه همينه مكان سالنه. .كلي سالن مناسب هست در حاشيه تهران كه اصلا مثل سالن هاي مركز ما رو اذيت نميكنن. اما به خاطر دور بودن از عده اي ، ما نميتونيم اونجا بريم.

درباره زمان باشگاه.
ساعت رو محدوده اي گذاشتيم كه درس و كار اكثريت تموم شده باشه . همين ساعت فعلي هم بعضي ها هنوز سر كار هستن. دير تر از اين هم بريم خيلي ها مشكل دير به منزل رسيدن پيدا ميكنن ( همين الان هم ميگن ديره) اين زود ره چجوري به اين دور وصل كنبم؟
روز رو هم از شنبه تا سه شنبه فشار درس بالاست. پنج شنبه ها و جمعه ها معمولا روز رصد و استراحته. ميمونه چهارشنبه.
من منتظر تكميل شدن نظر شما هستم.
موفق باشيد.
ممنون.

افسانه‌ها باید تنها به عنوان افسانه و اسطوره‏ها تنها به عنوان اسطوره آموخته شوند. آموزش موهومات به عنوان حقایق چیز وحشتناکی است. در حقیقت انسان همان طور که برای برقراری حقیقت می‏جنگد باید با خرافات نیز به مبارزه برخیزد. چرا که موهومات، نامحسوس، درک‏ناکردنی و بغرنج هستند و تکذیب آ‌ن‌ها به سختی میسر می‏شود ... هیپاتیا, شهید دانش

بالا 
 مشخصات ايميل  

پیرو ارسال این پست؛ کاربر زیر از Babak تشکر کردند:
asiye
 موضوع پست: Re: مکان باشگاه
 پست ارسال شده در: سه شنبه 24 اسفند 1388, 12:20 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: يکشنبه 15 شهریور 1388, 11:09 pm
فرمایش شما کاملاً درسته من قانع شدم.

! چون فامسپهر بدرخشید !

بالا 
 مشخصات ايميل