صفحه اول » تالار گفتمان باشگاه نجوم تهران » متفرقه

قوانين انجمن

* زبان اصلی این سایت فارسی است، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید.
* این انجمن فقط به موضوعات مرتبط با علم نجوم میپردازد. هر نوع مطلب خارج از این حیطه قابل طرح در انجمن ها نیست.
* کاربران سايت مي بايست در هنگام ارسال پيغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمايند. در صورت مشاهده کلمات رکيک و نامناسب، دسترسي وي به نجمنها قطع خواهد شد.
* در هنگام ایجاد بحث جدید از نام مناسب و کاملا گویا استفاده نمایید.
* در صورتی که مطلبی را از سایتی دیگر یا کتاب و نشریه و ... یا نویسنده دیگر نقل میکنید حتما منبع یا نام نشریه و نویسنده را به عنوان منبع ذکر کنید.
* لطفا در هنگام مطرح کردن بحث خود، انجمن مناسب را انتخاب نماييد و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهاي نامتناسب با بحثتان خودداري نماييد.
* لطفا در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرماييد. بدين معني که در صورتي که سوالهاي گوناگوني داريد، آنها را در چندين ارسال مطرح نماييد و از مطرح کردن تمامي سوالات در يک ارسال خودداري فرماييد.
* لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود خودداري فرماييد.
* از نوشتن يك سوال و يا يك نامه در انجمنهاي مختلف خودداري كنيد. از تکرار سوال خودداری کنید. انجمن مناسب و مرتبط به نامه خود را انتخاب كنيد و فقط در آن انجمن نامه خود را ارسال كنيد.
* سپاسگذاری از ارسال کننده یک پست را از طریق گزینه تشکر که در زیر هر پست آمده است انجام دهید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: شب های گالیله
 پست ارسال شده در: شنبه 1 آبان 1388, 12:22 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 11 مهر 1388, 1:52 pm
سلام خوشحالم که عضو باشگاه نجوم هستم راستش در برنامه ی شب های گالیله من که ناکام موندم چون خودمو به سختی رسوندم پارک ملت ولی موقعی رسیدم که همه داشتن میرفتن خواستم اگه دوست داشتین درباره این شب و اینکه چه اجرامی دیدین و کجا بودین صحبت کنیم هرچند که من خیلی دوست دارم از این رصدهای عمومی داخل شهر سالی یک بار که شده انجام بشه ممنون

بالا 
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: شب های گالیله
 پست ارسال شده در: شنبه 2 آبان 1388, 12:28 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 3 شهریور 1388, 10:43 pm
سلام
راستش من سعی کردم یه مفدار محدود کنم فعالیت های نجومییم رو. تمرکزم رو هم گذاشتم روی باشگاه که ایشالا توی یه بازه زمانی 1 ساله به مسیری که شاخه اماتوری دنبالشه برسیم. واسه همین در جریان برنامه شب های گالیله و 100 ساعت نجوم نبودم و صرفا دورادور برنامه ها رو دنبال میکردم.
خوشحالم که فعالیتهای ترویجی نجومی ادامه داره توی ایران. نتایج کار هایی که توی دوره ما انچام میشه شاید حدود 10 - 20 سال آینده خودشو نشون بده. مثل مجله نجوم که وقتی بحث راه اندازیش بود خیلی از منجم های اون زمان مسخره میکردن که مگه چند نفر علاقه مند به نجوم توی ایران هست. و ما الان نتیجه صبر امسال آقای توفیق حیدر زاده ( سردبیر موسس مجله نجوم) رو میبینیم.

افسانه‌ها باید تنها به عنوان افسانه و اسطوره‏ها تنها به عنوان اسطوره آموخته شوند. آموزش موهومات به عنوان حقایق چیز وحشتناکی است. در حقیقت انسان همان طور که برای برقراری حقیقت می‏جنگد باید با خرافات نیز به مبارزه برخیزد. چرا که موهومات، نامحسوس، درک‏ناکردنی و بغرنج هستند و تکذیب آ‌ن‌ها به سختی میسر می‏شود ... هیپاتیا, شهید دانش

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: شنبه 2 آبان 1388, 6:52 pm 
آفلاين
نماد کاربر

بله ولی چون من فقط از طریق این سایت و باشگاه میتونم خواسته هامو بگم خواهشی داشتم که اگه ممکنه پیگیری کنید مشکلی که هست اینه که بیشتر برنامه های نجومی شمال تهران برگزار میشه نمیگم بیاد جنوب شهر ولی بهتر میشد اگه مرکز شهر هم برنامه ای میبود اگه امکانش هست براتون لطفا این موردو درنظر بگیرید و با مسولین درباده اش صحبت کنید خیلی ممنون

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: شنبه 2 آبان 1388, 7:06 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 3 شهریور 1388, 10:43 pm
سلام دوباره
من میدونم برنامه هایی جنوب شهر هم برگزار میشه. اما خوب خبر رسانی نمیشن.
درباره مرکز بودن برنامه ها برای دسترسی بیشتر من اینو برای دبیران مطرح میکنم ( فقط مطرح، چون من تصمیم گیرنده نیستم اونجا) اما یه مشکل همکاری بیشتر مراکز فرهنگی اطراف شهره نسبت به مرکز.
طرح خود من برای فرضا روز نجوم سال جاری این بود که توی تهران تمرکز زدایی کنیم . یعنی به جای اینکه برنامه سنگین بره توی یه پارک مثل ملت، بیاد تو چند تا پارک مختلف با حجم کمتر . اینجوری دسترسی عموم و خود شرکت کننده ها به مناطق مختلف راحت تر میشه.
تا ببینیم چی میشه.

افسانه‌ها باید تنها به عنوان افسانه و اسطوره‏ها تنها به عنوان اسطوره آموخته شوند. آموزش موهومات به عنوان حقایق چیز وحشتناکی است. در حقیقت انسان همان طور که برای برقراری حقیقت می‏جنگد باید با خرافات نیز به مبارزه برخیزد. چرا که موهومات، نامحسوس، درک‏ناکردنی و بغرنج هستند و تکذیب آ‌ن‌ها به سختی میسر می‏شود ... هیپاتیا, شهید دانش

بالا 
 مشخصات ايميل  

پیرو ارسال این پست؛ کاربر زیر از Babak تشکر کردند:
asiye
 پست ارسال شده در: شنبه 2 آبان 1388, 7:13 pm 
آفلاين
نماد کاربر

همین که مطرح میکنید لطف بزرگیه به امید پیشرفت نجوم .

بالا 
 مشخصات ايميل  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 

صفحه اول » تالار گفتمان باشگاه نجوم تهران » متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي: